Voittajan portaat -verkkovalmennus

Olemme luoneet kolmen mentaalivalmentajan voimin Voittajan portaat -verkkovalmennuksen.

Rohkeus, sisu ja perkele” sekä muut portaat on luotu työyhteisön avuksi löytämään ja kehittämään tiimien vahvuuksia. Verkkovalmennus rakentaa yksilöistä mentaalisesta vahvempia jatkuvien muutosten keskellä. Voittajan portaat lisäävät itsetuntoa ja hyvinvoivaa sisukkuutta, parempaa vuorovaikutuskulttuuria sekä henkistä hyvinvointia.

Ota ensimmäinen askel ja liity mukaan!

Firstbeat sykevälimittaus

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti. Jollekin se tarkoittaa liikunnan lisäämistä, palauttavien hetkien löytämistä arjen keskellä, toiselle taas henkilökohtaisten voimavarojen tunnistamista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille.

Lue lisää
sport-mental-training-suvi-saari-etusivu2

Mentaalivalmennus

Mentaalivalmennuksessa autetaan asiakasta selkeyttämään omaa identiteettiään, arvojaan, vahvuuksiaan, haasteitaan ja varmistetaan, että hän on sinut niiden kanssa.

Healthy trail run

Konsultaatio, Työnohjaus ja Koulutus

Ratkaisukeskeinen työnohjaus on tulevaisuuteen suuntautunutta ja tavoitteellista. Työnohjauksessa keskitytään suunnittelemaan toimivampia ratkaisuja, olemassa olevia voimavaroja hyödyntäen.

Loading