Firstbeat Hyvinvointianalyysi

Mitattu tieto auttaa tunnistamaan hyvinvointiin vaikuttavat tekijät -työssä ja vapaa-ajalla.

Tunnista kuormittavat tekijät ja hallitse stressiä

Palaudu paremmin

Liiku oikein

Firstbeat Hyvinvointianalyysi auttaa löytämään keinot hyvinvoinnin rakentamiseen henkilökohtaisten tavoitteidesi mukaisesti. Jollekin se tarkoittaa liikunnan lisäämistä, palauttavien hetkien löytämistä arjen keskellä, toiselle taas henkilökohtaisten voimavarojen tunnistamista. Hyvinvointianalyysi on kokonaisvaltainen työkalu henkilökohtaisen ja työyhteisön hyvinvoinnin kehittämiseen sekä terveyden ja hyvinvoinnin ammattilaisille.

Saat konkreettiset tulokset ja suositukset hyvinvoinnin parantumiseen sekä henkilökohtaisen palautteen esim. eri stressitekijöistä, palautumisen riittävyydestä ja unen laadusta sekä liikunnan vaikutuksista terveydelle ja kunnolle. Firstbeat Hyvinvointianalyysin tieteellinen perusta on sykevälivaihtelussa (HRV) ja fysiologiassa.

Lue alapuolelta asiakkaiden palautteita Firstbeat palveluistani

First Beat tuloksia läpikäydessä ymmärsin, että peliä edeltänyt kokemani stressaava tilanne ei ollut negatiivista stressiä vaan positiivista, eikä häirinnyt fyysistä suoritustani.

Minnamari Tuominen

Blues Naiset , Naisleijonat

Minusta First Beat mittaus oli erittäin hyvä, se ei häirinnyt missään vaiheessa ja se oli huomaamaton. Joten se oli kaiken kaikkiaan hyvä. Annoit hyvät infot asiasta ja miten sitä käytetään, niin ei tullut vaikeuksia kesken mittausta tai mitään sen kummoisempaa. Silloin, kun pidimme palaveria niin, kun menimme läpi mittauksen, selitit kaiken hyvin niin, että ymmärsi, eikä jäänyt mitään epäselväksi.

Ronja Savolainen

Blues Naiset, Naisleijonat

Loading